Foto 348: verzin en win

Door: Arjen Vos. En… heeft u het Waterfront al met een bezoek vereerd? Veel mensen vleiden deze week hun handdoekje en zichzelf, smachtend naar verkoeling, neer aan het nieuwe strand. Prettigste manier om er te komen was natuurlijk op de fiets, maar de aangelegde parkeervoorziening aan de Bachlaan bewees ook direct zijn nut. Alleen blijkt nog niet voor iedereen duidelijk hoe de route te vervolgen wanneer de autodeuren in het slot zijn gevallen. Dat is volgens ons duidelijk af te leiden aan de discussie op de foto hierboven. U mag straks weer bedenken waar deze twee strandgasten het over hebben.

Eerst terug naar de opgave van afgelopen week. In een week die van alle kanten bol stond van het voetbal was het plaatje van de schoolvoetbalsters kennelijk geen eenvoudige prijsvraag. Het is immers lang geleden dat we in deze rubriek niet boven de tien reacties uitkwamen. Hebben we vaak te maken met ‘de eerste de beste’, deze editie is het ‘lest best’ want de inzending van Wendy van Geest is wat ons betreft goed voor de gang naar onze trouwe sponsor Broodje van de Zaak. Haar reactie, die ter elfder ure binnen kwam: ‘Met volle kruk vooruit!’ Van harte gefeliciteerd Wendy, binnenkort krijg je per mail de bevestiging en kun je je prijs verzilveren.

En dan is nu het woord voor de 348e keer aan u…

Foto Laurens Niezen Fotografie

 

14 reacties

  1. De gemeente Aalsmeer staat voor: Duidelijkheid voor alles!

  2. Kunt u mij de weg naar Hameln…eh het waterfront vertellen…..

  3. Denk niet links, denk niet rechts, maar volg de weg van je hart.

  4. “Vanaf de watertoren is het afgezet, dus niet zwemmen, dan een stukje wel liggen en zwemmen, dan weer afgezet, dus weer niet. Daarna bij de steiger weer wel, maar pas op de surfplanken en overal opletten op de blauwalg.” Een relaxed dagje Waterfront.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel