Foto 337: verzin en win

Door: Arjen Vos. Na een week vol hopelijk onbedoelde leugens en bedrog, weer tijd voor iets luchtigs. De lente brak even aan. Een paar dagen maar. En toch was die tijdelijke stijging van temperatuur en blauwe lucht genoeg om alle zorgen aan de kant te schuiven en opnieuw richting water te gaan. We borduren nog even voort op de schoonmaakactie die vorige week ook het middelpunt vormde van Verzin en win. Het kan niet anders dan dat de leeggelopen rubberboot voor inspiratie zorgt.

Maar eerst nog even terug naar afgelopen donderdag. Een historische dag. Niet alleen gedenkwaardig vanwege het veertien uur durende debat om de vier woorden ‘Pieter Omtzigt Functie Elders’, ook was het 1 april. U weet wel van die dag in 1572 dat de watergeuzen de Spanjaarden verdreven uit Den Briel en we om die reden nog altijd jaarlijks grappen uithalen. Heeft u hem voorbij zien komen, die praam met schapen? De provincie zou ze in willen zetten om de eilanden in de Westeinder kort te houden en stichting de Bovenlanden vindt dat maar ‘zo zo’. Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat ‘de Provincie’ er met boter en suiker intrapte en zelfs verhaal kwam halen in Aalsmeer. Dat vinden wij dan weer grappig.

Hopelijk kon u de grap ook waarderen. Net als die van Vooges: ham-kaascroissantijs van de bakker… het moet niet gekker worden.

Voordat we weer het woord geve aan u feliciteren we Ingrid kempers met de weekwinst bij de vorige foto. ‘Het spoor bijster over de verplichte looproute…’ schreef ze bij de foto. Wat ons betreft leuk genoeg voor de broodjes van de zaak. Binnenkort volgt de bevestiging Ingrid.

Foto Laurens Niezen Fotografie

 

21 reacties

  1. Dat krijg je als je lachgas in je boot pompt, zelfs de vissen worden high

  2. De bergers van Boskalis, op trainingskamp in Aalsmeer!

  3. Is het met je rubberen bootje gedaan, ga toch voor een aluminium praam!

  4. Schaap probeerde op eigen gelegenheid naar eilandje te varen.

  5. Boot MR 10 eindelijk gevonden, eigenaar verontschuldigt zich, hij lijdt aan geheugenverlies.

  6. Wie kan zich niet meer herinneren dat deze boot van hem was ?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel