Foto 336: verzin en win

Door: Arjen Vos. Wat een consternatie vorige week! Het ene moment zat er een kat op tafel bij oud-juf Lisette, het andere moment waren zowel kat als juf ingeruild voor een heel ander duo. Bij vergissing was er een verkeerde foto in de rubriek terecht gekomen. We kunnen uitgebreid uitleggen waar dit misverstand vandaan kwam en hoe het kon gebeuren maar laten we het kort samenvatten onder de noemer ‘Wet van Murphy’. Dat paste helemaal in de week waarin de kabinetverkenners vanwege ‘lekken’ het veld moesten ruimen en een vrachtschipkapitein het Suezkanaal op slot gooide.

Voor degenen die een sublieme ingeving bij de zwarte kat hadden, was het wel een beetje pech. Maar we sluiten niet uit dat er ooit weer een kat in deze rubriek voorbij wandelt dus loont het de moeite om de suggestie alvast ergens te noteren. Gelukkig kwamen na de verwarring de reacties los op de stemmentellers. We gaan zo onthullen wie de winnaar is.

Maar eerst schakelen we even terug naar de nieuwe opgave die net als de stemmentellers geschoten is door Laurens Niezen. Hij mocht er vorige week live bij zijn toen een groep jongeren de Poel op ging om vuil te rapen en kwam onder meer met bovenstaande foto thuis. En dat leek ons een beeld dat uitdagend genoeg moet zijn voor tal van verzinsels.

Dan terug naar de opgave van vorige week. We konden maar lastig kiezen tussen twee inzenders. Zowel Henk van Leeuwen als Raymond Kok hadden een zeer originele kop bedacht. Henk kwam met ‘Geen zetel voor stemmentellers’, Raymond bedacht ‘Lokale lijstduwers in actie’. We hebben gewikt en gewogen en lieten meewegen dat Raymond onlangs al een keer gewonnen had. Dus gaan de felicitaties en de broodjes van Broodje van de Zaak naar Henk en de eervolle vermelding naar Raymond. En een pluim naar alle anderen die hun creativiteit hebben omgezet in een reactie.

En daarmee geven we opnieuw het woord aan u.

De prijswinnaars van afgelopen periode moeten overigens nog even geduld hebben. We lopen wat achter in de verwerking maar het komt goed. Zoals altijd.

13 reacties

  1. Nou jongens, nu op weg naar het Vondelpark!
    Bel de Albert Heijn maar op of we karretjes mogen lenen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin