Foto 333: verzin en win

Door: Arjen Vos. We schrokken wel even toen we van de week door dorp fietsten. Wat was hier nu weer aan de hand? Bij het zien van zo’n militair voertuig voor de deur van nieuwe ijssalon Rembrandt gaan je gedachten met je op de loop als je niet uitkijkt. Vermoedelijk en hopelijk borrelen er ook bij u allerlei gedachten op en kunt u ze omzetten in een aansprekend onderschrift.

De foto van de eenzame wandelaar bracht het afgelopen week tot 23 reacties. Alle inzenders worden weer hartelijk bedankt voor hun creativiteit. Altijd weer een verrassing wat u er met elkaar van maakt. Voor de redactie viel het allesbehalve mee om een winnaar te bepalen. Wie wist het beste de kern van het probleem te raken en dat ook nog in een snedige zin samen te vatten? Wat ons betreft was de inzending van Pim van der Meer de winst waard. ‘Aalsmeer alleen nog bereikbaar met lijnbus of benenwagen…’ schreef hij eronder. En dat is goed voor de waardebon van Broodje van de Zaak. Proficiat Pim! De bevestigingsmail komt er binnenkort aan.

En dan is nu het woord voor de 333e keer weer aan u!

Foto Arjen Vos

 

15 reacties

  1. Een Rembrand in Aalsmeer……bewaking door militairen is een ijskoud kunstje

  2. Programma Stuurgroep “Weerbare Sierteeltsector” biedt praktische handvatten tegen zware georganiseerde criminaliteit in de sierteeltsector.

  3. Banketbakkerij Müller presenteert zijn nieuwe rijd- en inklapbare oliebollenbakmachine!

  4. Redneck heeft besloten om na ‘strange fruit’ over te gaan na de verkoop van ijsjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel