Foto 321: verzin en win

Foto Arjen Vos

Door: Mariëlle Wegman. Na het bruggendebacle van vorige week, maken we nu een uitstapje naar een van onze kwaliteiten als het gaat om deze wekelijkse fotorubriek. U weet het hè, op onze redactie hebben we ‘iets’ met werkende mannen. We hebben er weer een aantal voor u gespot, én vastgelegd. Dit ploeterende trio troffen we aan in Kudelstaart. In de tuin van Mijnsheerlijckheid, om precies te zijn. Het zou natuurlijk kunnen gaan om het realiseren van een belevingstuin met een jeu de boules baan en wandelpaden. Het zou echter ook zomaar kunnen dat uw fantasie een geheel andere invulling heeft bij het zien van dit tafereeltje. Voor u ‘los’ mag, gaan we eerst nog even terug naar de foto van vorige week.

Het was me een bruggenweekje wel. De Aardbeienbrug begint onderhand een hoofdpijndossier te worden. Wat kan er nog meer mis gaan? Hoe dan ook, de foto van vorige week was goed voor veertien reacties. Net als vorige week het geval was, is het ook deze week de eerst geplaatste reactie die goed is voor een emmertje erwtensoep. En omdat de Aardbeienbrug inmiddels de ‘bietenbrug’ op gegaan is, vonden we Karel van Dam’s ‘Bij deze brug zouden toch die bieten moeten zijn?’ de origineelste.

Karel van harte gefeliciteerd, zodra je de bevestigingsmail op zak hebt kun je deze verzilveren bij Broodje van de Zaak.

20 reacties

  1. “K had nog zo gezegd eerst de drainageslang daarna het gronddoek uitrollen en afvullen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel