Foto 316: verzin en win

Door: Arjen Vos. Wat er afgelopen donderdag bij de Westplas aan de hand was? Wij tasten nog in het duister. We zagen een lange rij mensen voorzien van mondkapjes richting de school schuifelen. Misschien kunt u een handje helpen door een passende kop of onderschrift te bedenken.

De afgelopen week deed u dat ook weer op de bekende originele manier. De mannen die met de riolering bezig waren inspireerden u duidelijk. Of was het de mooie prijs die ‘Broodje van de Zaak’ in het vooruitzicht had gesteld dat u met elkaar op zoveel goede ideeën kwam? Na dit weekend krijgt de winnaar nog twee weken lang een dubbele prijs in de vorm van twee lunchboxen met inhoud naar keuze. We feliciteren vandaag Geurt Ouwerkerk met de weekwinst. Van zijn reactie spat de dubbelzinnigheid af: ‘Wildplasser neemt de leiding…’ Binnenkort valt de bevestiging in je mailbox Geurt.

En dan is nu het woord weer aan u.

Foto Lendel Vos

18 reacties

  1. Ja hoor ook wij werden geprikt . Een heel prettig ontvangst door huisartsen praktijk”” Westeinder:”” geen griep en hopelijk ook geen corona. hopelijk wel een Kerstboom in huis!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel