Foto 311: verzin en win

Door: redactie. Heeft u hem ook uitgehangen deze week? Vele plaatsgenoten zorgden met de vlag in top dat er toch nog iets van sfeer in het dorp te proeven was. Wat festiviteiten betreft was het natuurlijk magertjes. Onder normale omstandigheden zou vandaag de Pramenrace worden gehouden. Er gaan wat geruchten dat er toch een clubje met de beroemde platbodems het water op gaat voor een alternatief stukje varen. Of dat doorgaat valt te bezien. Stichting De Bovenlanden koos afgelopen week in elk geval wel het ruime sop met hun nieuwe aanwinst in de Aalsmeerse kleuren. Die feestelijke tewaterlating op De Oude Werf leverde vrolijke plaatjes op waaruit we bovenstaande afbeelding kozen voor de prijsvraag van deze week.

Welke aanwijzing wordt hier gegeven door havenmeester Daniël Harting aan de heren Gouwerok en De Vries die de plechtigheid mochten uitvoeren? U mag er weer een geheel eigen slinger aan geven. Maar eerst nog even terug naar de raadzaal van vorige week waar de gesprekken volgens u alle kanten op gingen. Tien inzendingen zagen we binnen komen waarvan we die van Frans van Mierlo tot winnaar uitroepen. We houden normaal gesproken van kort en krachtig maar vinden deze met het oog op milieubewust bezig zijn, wel erg toepasselijk: ‘Luister! Kijk eens hoeveel plastic flesjes hier al staan. En dan kan ik straks die volle zak aan de lantaarnpaal hangen? No way…’

Frans, de Budgetbroodjes zijn voor jou, wel even de mail afwachten. En dan is nu het woord weer aan u.

23 reacties

  1. “ Jij ! Nu die Aalsmeer vlag halen Bij kees Boomhouwer, want die mag niet missen op de praam “

    Hup,hup,hup,…. gaan met die Praam ‼️

  2. “ en jij…jij moet je diep schamen na al die jaren weet je nog steeds niet de juiste kleuren van onze Aalsmeerse vlag” Bah…”

  3. Vandaag is rood …. 1.5m meneer het kan vanavond zomaar ineen weer zwarte zijn (rutte) groen zou het volgende jaar misschien weer worden.

  4. Júllie staan dan misschien op AalsmeerVandaag, maar ik was op de radio!
    Nu jij weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin