Foto 310: verzin en win

Door: redactie. We gingen er deze week op de redactie eens lekker voor zitten. U had vorige week met elkaar zoveel indruk gemaakt dat we opnieuw hoopten de magische grens van 30 reacties te zullen doorbreken. Helaas stokte de teller deze keer bij een schamel zevental. De ene of de andere foto maakt kennelijk nogal verschil. We laten zo weten wie wat ons betreft de winnaar is van de BudgetBroodjes.

Maar eerst verplaatsen we ons van de oevers van de Westeinder naar het politieke toneel in de Raadzaal waar deze week twee commissievergaderingen plaatsvonden. Donderdag stond het afvalbeleid op de agenda. Wethouder Wilma Alink-Scheltema mocht haar voorstel over de inzameling van het afval verdedigen maar kreeg weinig bijval. De partijen vielen met name over het plan om plastic afval voortaan via haakjes aan de lantaarnpalen op te laten halen. Op bovenstaande foto lijkt voorzitter Dirk van Willegen de wethouder nog iets te willen vertellen. U bent hopelijk net zo nieuwsgierig als wij wat hier precies gezegd werd. Suggesties zijn weer van harte welkom.

Niet voordat we Peter Buijs hebben gefeliciteerd. Zijn: ‘Hé pa, je bent wel druk met de boot, maar de tent moet ook nog worden opgezet…’ is goed voor de BudgetBroodjes.

Dan is nu het woord weer aan u.

Foto Arjen Vos

 

10 reacties

  1. Luister! Kijk eens hoeveel plastic flesjes hier al staan. En dan kan ik straks die volle zak aan de lantaarnpaal hangen? No way.

  2. Focus mij op een gewenst resultaat .
    Waar bewoners van AALSMEER mee overweg kunnen.
    AFVAL : milieu bewust scheiden .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel