Foto 306: verzin en win

Door: redactie. Houdt u het nog een beetje uit in de warmte? Onze fotograaf Jaap Maars zocht wat verkoeling in een bekend tuincentrum ergens in het oostelijke deel van Aalsmeer en trof daar dit tafereeltje. Jaap heeft een zwak voor alles wat zwemt en voelde zich mede daardoor zeer verbonden met de samenklonterende goudkarpers in het bassin. U mag straks verzinnen wat de beestjes denken of zeggen.

Maar eerst even terug naar de opgave van vorige week. We kunnen niet zeggen dat de warmte voor gebrek aan inspiratie zorgde. U kwam deze week met elkaar tot een haast ouderwets aantal van 21 reacties op de opgave van de toeschouwer bij het honingslingeren. Dat deelnemers meerdere reacties achterlaten vinden we overigens helemaal niet erg. De beste slinger aan foto 305 gaf wat ons betreft Nel Zwartendijk met: ‘Volgens mij deed mijn moeder de was met zo’n ding…’ Dus de BudgetBroodjes zijn voor Nel, en dat is niet voor de eerste keer.

De oplettende lezer zal het wellicht zijn opgevallen dat we de volgorde van de reacties hebben omgedraaid. De meest recente staat nu bovenaan. Daarnaast hebben we het grote reclameblok tussen artikel en reacties verwijderd. U ziet: zelfs in deze warmte blijven ook wij in beweging.

Geven we nu het woord met veel genoegen weer aan u.

 

 

19 reacties

  1. Protest tegen ‘Waterfront’-plannen krijgt steeds meer aanhangers; bewoners willen gehoord worden.

  2. Niet zo leuk dit te zien, de vissen happen omdat er te weinig zuurstof in het water zit. De bak is te klein, het water is vervuild , of, en dat zal waarschijnlijk de reden zijn, de temperatuur van het water is te hoog. Goudvissen zijn koudwatervissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel