Foto 305: verzin en win

Vanuit Normandië ingefluisterd, valt de keuze deze week niet op een foto met werkende mannen. Deze week mag u zich buigen over een kijkende/peinzende/mijmerende heer. Gespot tijdens het honingslingeren op de Historische Tuin, vorige week. Eerst kijken we echter nog even terug naar de inzendingen van de foto van vorige week.

U weet het inmiddels, en wij ook: werkende mannen doen het goed in deze rubriek. En de afgelopen week dook u er ‘massaal’ bovenop met maar liefst zeventien inzendingen. Hoewel het de klus op de redactie alleen maar lastiger maakt, worden wij daar heel erg blij van. Het was dan ook een flinke kluif om te komen tot een winnaar, maar we hebben er eentje. “Buurman en Buurman hebben Thomas niet meer onder controle” van Wim Hooijman is voor ons het winnende onderschrift. Wim, van harte gefeliciteerd, de broodjes naar keuze van BudgetBroodjes zijn voor u. Zodra de redactie weer op volle sterkte is, komt de bevestigingsmail ongetwijfeld snel uw kant op.

Terug naar de foto van deze week. We hopen dat u er weer even voor gaat zitten en ons opnieuw verrast met een keur aan inzendingen. Wij zijn benieuwd wat u er deze week van gaat maken, maar wij denken dat u er wel raad mee weet. En om nog maar eens te spreken met Buurman en Buurman: “A je to!” En zo is het..

Foto: Mariëlle Wegman

21 reacties

  1. Hadden ze me 60 jaar geleden niet kunnen vertellen hoe het zit met de bloemetjes en de bijtjes???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel