Foto 304: verzin en win

De vakantieperiode is aangebroken, we schreven er al eerder over, maar nog niet voor iedereen. Er wordt hard gewerkt aan de rotonde bij de Zwarteweg en dan komen we al heel snel (weer) uit bij… werkende mannen. Maar niet voordat we eerst even stilstaan bij de foto van vorige week.

Bij vakantie hoort inpakken en gezien de huidige omstandigheden zoeken veel mensen een bestemming wat dichter bij huis. Of in elk geval een bestemming die met de auto goed te doen is. En wat is er dan handiger dan een dakkoffer? Dit tafereeltje riep in elk geval vragen op bij onze fotograaf en werd gelijk vastgelegd. Vorige week legden wij deze foto aan u voor. Mogelijk door de vakantieperiode liep het geen storm op de website. Maar toch sprong er eentje met kop en schouders boven het maaiveld uit. Peter Buijs zijn “Als de navigatie je maar niet over de Hornweg stuurt” is deze week het winnende onderschrift. Het is de afgelopen weken weer flink raak daar, en een knipoog naar de actualiteiten weten wij altijd wel te waarderen. Peter, proficiat, even wachten op de bevestigingsmail en dan kun je je prijs verzilveren bij BudgetBroodjes.

Terug naar de werkende mannen. U weet daar vast wel raad mee. Verras ons met een spitsvondig onderschrift en dan hopen wij volgende week met een mooie winnaar bij u terug te komen. En hiermee geven wij het woord weer aan u.

Foto: Arjen Vos

17 reacties

 1. Doe het niet snel, maar nu neem ik mijn helmpje af, voor de bedenker van dit traject !

 2. Ik heb het echt goed uitgemeten zodat we op gelijke hoogte zouden uitkomen, dit is niet te geloven!

 3. Triada kampt met ruimtegebrek op het schoolplein ivm Corona maatregelen.
  Werklui hebben nog 3 weken de tijd!
  Oude rotonde word grote zandbak voor de kids van Triade. Gezamelijke pauze, afstand houden en buiten spelen op deze manier wel mogelijk!

 4. Zitten de piepers er nou in? Die hebbben we echt nodig op de camping in Hintergarten.

 5. Voorbereiding Aalsmeers kampioenschap ‘Zandkasteel bouwen’ in volle gang.

 6. hoeveel rotondes nog zei je?? ik kan t niet geloven…

 7. Werk je niet, dan rust je toch.
  Komt de baas dan werk je nog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel