Foto 302: verzin en win

Of er bruggen geslagen worden laten we hier maar in het midden, maar dat er bruggen gebouwd worden is een feit. Na de brug in de Kerkweg, nadert de Aardbeienbrug zijn oplevering en zal de Barendebrug binnenkort volgen. Hoewel de hamei van de brug op de foto van deze week al de eerste krassen heeft opgelopen, brengt het bouwsel bij menig inwoner nostalgisch sentiment naar boven. Reden om ‘m in deze wekelijkse rubriek zijdelings even mee te pakken.

We lijken er maar niet van los te komen: werkende mannen. Wellicht omdat er daar zoveel van ‘in het wild’ rondlopen. In elk geval zit Aalsmeer niet stil, en lijkt de Buurtse ‘skyline’ weer een beetje tot leven te komen. Natuurlijk kunnen we hier een technisch verhaal aan vast knopen, maar we laten het liever aan uw fantasie over een passend onderschrift bij deze foto te bedenken. Maar niet voordat we nog een winnaar van de foto van vorige week prijs geven.

De boost die wij vrijdag nog via sociale media aan foto 301 gaven deed het aantal inzendingen alsnog stijgen tot ongekende hoogte. Maar liefst vijftien reacties hebben we mogen beoordelen, waarbij die van Raymond Kok als winnaar uit de welbekende bus kwam. Zijn reactie “Op afstand de beste..” is goed voor twee broodjes naar keuze en eeuwige roem. En of met ‘de beste’ nu Jochem of de hapjes worden bedoeld is voor ons een vraag, voor de inzender een weet. Raymond, als je de bevestigingsmail even afwacht, kun je daarmee straks de afstand als de beste naar Budgetbroodjes Aalsmeer afleggen.

En hiermee geven wij u, zoals elke week, het woord weer aan u.

Foto: Arjen Vos

10 reacties

  1. Als we dat betonblok nou als ballast in de praam leggen, vaart hij er zonder schommelen onderdoor

  2. Deze brug is voor de pramen race snap je? Dat is hier veel belangrijker anders moeten ze omvaren!

  3. Je neemt een kilo gehakt, peper, zout, snufje paprikapoeder, uitje en veel paneermeel, dan 2 handen er in en kneden. Vuistgrote ballen van draaien en bruin bakken. Snap je?

  4. We hebben hem zo hoog gemaakt om Hornweg taferelen te voorkomen!

  5. Kijk, als die brug niet vlak ligt , zitten wij met de gebakken peren

  6. Opname reclamespot Wethouder: “Laat mij mijn werk afmaken, in ben nog lang niet klaar in Aalsmeer”

  7. “Wacht nou eens even, je kan praten als brugman, maar we blijven wachten tot ze over de brug komen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel