Foto 291: verzin en win

De werkzaamheden aan de dijk van de Molenvliet gaan tijdens de coronacrisis onverminderd door. Voor bewoners van de Stommeerpolder is het natuurlijk een geruststellende gedachte dat ze van die kant in elk geval geen gevaar meer te duchten hebben. Kon er maar een stevige dijk rond het coronavirus gelegd worden…

Steeds meer wandelaars maken gebruik van de route langs de molen. Over het gras aan de Greenparkzijde of langs de vernieuwde kade is dit een populaire route voor een ommetje. Voor de mannen van aannemer Van der Lee die hier aan het werk zijn, is het vast ook inspirerend. Wel vroegen we ons deze week af of er misschien iets mis ging waardoor de man op de foto naar zijn hoofd grijpt. Aan u om in te vullen wat dat zou kunnen zijn.

Maar niet voordat we de winnaar van de vorige week bekend maken. Het zebrapad en de wachtende meute bij Hoogvliet bracht het tot tien reacties, eentje minder dan vorige week. Kennelijk was het deze keer een lastige. Anders dan de KNVB die geen kampioen aanwijst feliciteren we Alex ten Broek met zijn diepzinnige: ‘In de rij voor Vegan aanbiedingen, zelfs het zebrapad laat men links liggen…’ Alex, je mag binnenkort naar BudgetBroodjes voor wat lekkers. Vegan of niet, ze hebben altijd keuze genoeg. We hopen komende week weer alle winnaars een bevestigingsmail te sturen.

Is nu het woord weer aan u.

Foto Arjen Vos

15 reacties

  1. De molenaar had echt gezegd dat hij zn trouwring hier ergens verloren was…..

  2. Dacht dat de openbare begraafplaats aan de andere kant van de molen lag!

  3. Verdorie, heb ik de septictank van molenaar Jan Hofstra opgegraven!

  4. Ze zijn zeker niet thuis, anders hadden ze allang voor de koffie geroepen!

  5. En mijn vrouw heeft nog zo gezegd: “Kijk uit voor die wieken!”

  6. Voor die ene euro die ik gister ben verloren denk ik dat ik het nu maar opgeef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel