Foto 284: verzin en win

Begin deze week berichtten wij over het slaan van de eerste paal van het ‘Rooie Dorp’. Opluchting alom dat er weer huizen bij komen in Aalsmeer, zo was de algemene teneur op de sociale media. Maar ook: waarom moet het toch allemaal zo lang duren… Een nieuw lichtpuntje diende zich gisteren aan toen onze fotograaf er getuige van was dat er een bord werd geplaatst voor een nieuwbouwproject achter de Stommeerkade.

Komende donderdag vindt er een informatiebijeenkomst plaats in de Historische Tuin. Dan wordt er meer verteld over de 48 koopwoningen die hier gebouwd gaan worden onder de naam Stommeerhoff. Het is te hopen dat de Historische Tuin genoeg ruimte biedt voor de toeloop. Het kon wel eens druk worden, is ons vermoeden.

Het lijkt ons dat bovenstaand plaatje genoeg inhoud heeft voor inspiratie. U mag uw reactie weer kwijt onder de gebruikelijke voorwaarde dat u in elk geval uw achternaam invult. En dat u uw email-adres achterlaat zodat we u kunnen berichten wanneer u in de prijzen valt. Als het goed is hebben alle recente prijswinnaars de bevestiging weer ontvangen en kunnen de BudgetBroodjes weer afgehaald worden. De winnaar die zich daar binnenkort bij mag voegen is John van der Laarse. Hij hield het kort en krachtig met: ‘Rock en roll…’

Is nu het woord weer aan u…

Foto Arjen Vos

 

 

13 reacties

  1. Die gast op het billboard wijst het probleem van deze wijk alvast aan.. Juist, hij ziet ze vliegen.

  2. als de prijzen van de huizen net zo hoog zijn als de ladders…..

  3. Ik had mij van de functie bordenwasser iets heel anders voorgesteld…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin