Foto 283: verzin en win

We hebben weer een flinke feestelijke week achter de rug. Woensdagavond konden de Carnavalisten een askruisje halen. En diezelfde avond konden kermisgangers hun hart ophalen bij De Bloemhof. Beide evenementen hadden – en de kermis nog steeds – last van tegenvallende weersomstandigheden. Zo’n kermis staat nu eenmaal buiten, maar veel carnavalsactiviteiten vonden gelukkig binnen plaats. Poelgilderdam is weer getransformeerd in Kudelstaart en Prins Richard de Eerste heeft de gemeentesleutel weer op het Raadhuisplein afgegeven. Toch blikken we nog eenmaal terug naar het feest ‘van beneden de rivieren’. Dat het ook boven de rivieren uitbundig gevierd kan worden, is andermaal bewezen. Zo ook tijdens de seniorenmiddag. Wat dacht u van de foto van deze week? Het koppel lijkt de voetjes van de vloer te hebben, maar u heeft daar vast andere gedachten bij.

Eerst gaan we nog even terug naar de foto van vorige week. Zagen we daar niet twee onderzoekers op ‘vleermuizenjacht’? Uit de elf reacties konden we opmaken dat er overduidelijk iets anders aan de hand was. De inzending van Dorien Rinkel is deze week goed voor de Budgetbroodjes-tegoedbon. Met ‘Outdoor klimroute nu ook geopend’ stak haar inzending boven het maaiveld uit. Dorien, gefeliciteerd, wacht je even de bevestigingsmail af?

Daar u inmiddels staat te trappelen van ongeduld om los te gaan op de foto van deze week, geven wij het woord graag weer aan u. Let op, alleen reacties op de website dingen mee, onder vermelding van uw volledige naam.

Foto: Jaap Maars

(advertentie)

 

21 reacties

  1. Wat ben je knap en ben je mooi, met zo’n mooie grijze tooi !!

  2. Annie, hou jij me tassie effe vast 
    Want die gozer wil met me dansen 

  3. Second Love date verloopt teleurstellend, ze had vergeten haar krulspelden uit te doen.

  4. Oh wat ben je mooi, oh wat ben je mooi, dat heb ik in jaren niet gezien, zo mooi, zo mooi!

  5. “????Ik wil met jou wel dansen maar m’n krullen zijn niet klaar????????”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel