Foto 282: verzin en win

Er is maar weinig in Aalsmeer waar deze dagen zoveel over wordt gesproken als over bomen. Daarbij zijn het vooral de hoge bomen die veel wind vangen. Eerst van Ciara, daarna van Dennis. Al meer dan twee weken houdt de storm ons land in een ijzeren greep. Met ‘verzin en win’ waaien we van de ene bomenkwestie over in de andere: nu staat de wilg in de Linnaeuslaan centraal.

Zoals u eerder deze week kon lezen werd onderzocht of zich mogelijk vleermuizen schuil houden in de holtes van deze woudreus. De uitkomst delen de onderzoekers alleen met hun opdrachtgever. De gemeente in dit geval. Maar in deze rubriek staat het u vrij om ervan te maken wat uw wilt. Wat bespreken beide onderzoekers hier met elkaar? U mag er weer van alles van maken.

Maar eerst terug naar de gekapte bomen en de ploeterende fietster van vorige week. Maar liefst 21 reacties maakte dat plaatje los. Het onderwerp leeft, dat is wel duidelijk. Het mooiste vinden wij het altijd wanneer alle ingrediënten van de foto samenkomen in een reactie. In dit geval dus de fiets èn de bomen. Dat was het geval bij de inzending van Frans van Mierlo: ‘Bomen weg! Maar waar is dat nieuwe fietspad dan…?’ Goed voor de waardebon van BudgetBroodjes. De bevestigingsmail komt er binnenkort aan, Frans.

Is nu het woord weer aan u. Denkt u wel aan het achterlaten van (in elk geval) uw achternaam?

Foto Arjen Vos

(advertentie)

11 reacties

  1. rectificatie vorige inzending;

    Gezekerd naar de top, om leven te zoeken, om de boom te sparen !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin