Foto 281: verzin en win

Het biedt een wat treurige aanblik, het resultaat van de kaalslag langs de N196. De dame met de fiets te midden van de restanten, die tot voor kort nog flinke waardevolle bomen droegen, maakt het er niet beter op. Wat ziet u, wat denkt de dame met fiets? U heeft er ongetwijfeld ideeën over, die u maar wat graag met ons wil delen.

Eerst gaan we nog even terug naar de editie van vorige week, waarop te zien is hoe onze burgervader het feestje mee viert met de vierde 100-plusser van dit jaar. Tijdens de stormachtige dagen was het vooral binnen goed vertoeven en dat merkten wij aan de reacties op de ‘verzin en win’ van vorige week. Of wellicht heeft de doos bonbons, die als extra prijs door het jubilerende Martinez Chocolade beschikbaar is gesteld, er iets mee van doen. Hoe dan ook, we kregen maar liefst veertien inzendingen te verwerken.

De inzending van J. van Dillewijn, ‘Mag je niet loslopen, jochie?’ gaat er met de broodjes én de doos bonbons vandoor. Van harte gefeliciteerd. Het smullen kan pas beginnen na ontvangst van onze bevestigingsmail, maar geduld zal deze week extra beloond worden. En met deze woorden geven wij het woord maar al te graag weer aan u.

Foto: Arjen Vos

(advertentie)

 

21 reacties

  1. Eerst heb ik een andere fiets nodig om de volgende storm te veroorzaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin