Foto 279: verzin en win

Met een rustig nieuwsweekje achter de rug hopen we u te kunnen bekoren met een nieuwe foto in de reeks ‘verzin en win’. Niet dat er helemaal niets noemenswaardig heeft plaatsgevonden in ‘het Aalsmeerse’, maar enkele stukken staan nog in de digitale steigers.

De foto van vorige week was goed voor maar liefst 16 inzendingen. Helaas kan er maar eentje de beste zijn en de smakelijke trofee op zijn of haar naam schrijven. René Martijn bracht met zijn overstap van Absoluut Aalsmeer naar ‘solo’ nogal wat reacties teweeg. Dat was onder de verzin en win niet anders. De redactie kon er deze week niet omheen. De reactie ‘Absoluut Alleen’ van Hans Trommem stak wat ons betreft boven het maaiveld uit. Hans, van harte gefeliciteerd, zodra je de bevestigingsmail van ons binnen hebt, kun je je prijs verzilveren aan de Witteweg bij BudgetBroodjes.

Onze fotograaf Jaap Maars toog vorige week, in gezelschap van Leni Paul, naar de Dorcas en trof bovenstaand tafereeltje aan. De dame in kwestie heeft het maar voor het uitzoeken. Wij vertrouwen op uw scherpe geest en vermogen om er een dito onderschrift bij te bedenken. Met deze woorden geven wij het woord weer graag aan u.

Foto: Jaap Maars

(advertentie)

18 reacties

  1. Er is geen glazen muiltje, maar met die gifgroene ziet hij me ook wel staan!

  2. Aalsmeer, trek de stoute schoenen aan om als protest naar Schiphol te gaan!

  3. Raadsel van de aangespoelde linkerschoenen op de Nederlandse stranden eindelijk opgelost!

  4. Er zijn kennelijk veel mensen in Aalsmeer naast hun schoenen gaan lopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin