Foto 278: verzin en win

In meerdere opzichten was het een interessante nieuwsweek. Niet alleen werden er drie eeuwelingen gefeliciteerd ook waren er drie politici die de schijnwerpers op zich gericht wisten. Werd het nu de week van de nieuwe Nieuwkoopse burgemeester Robbert-Jan van Duijn, van nieuwe wethouder Bart Kabout of toch van René Martijn? Laatstgenoemd raadslid was het niet eens met de gang van zaken in Absoluut Aalsmeer en koos ervoor als eenmanspartij verder te gaan.

Op bovenstaande foto zit Martijn, nog enigszins onwennig zo lijkt het, op zijn nieuwe plek in de raadskring. Hij is aangeschoven naast de VVD waar Jan Bouwmeester en Erik Abbenhues in een onderonsje zijn verwikkeld. Waarover zouden zij het hebben en wat vinden zij van hun nieuwe buurman? U mag het deze week verzinnen want het woord is weer aan u.

Maar eerst nog even terug naar de opgave van vorige week. We zijn er op de redactie uit en denken inmiddels te weten waar de twee mannen in de Hornmeer over spraken. “Ik zie maar één oplossing voor ons probleem. dempen die vijver en vol bouwen met seniorenwoningen…” Het was de ingeving van Cees Jan Keessen die ons het meest plausibel leek. Daarom voor hem de tegoedbon van BudgetBroodjes. Met de bevestiging per mail is de prijs binnenkort te incasseren.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

17 reacties

  1. Het leven is als een redevoering.
    Niet de lengte maar de inhoud is belangrijk.

  2. Wij zijn met de hoogwerker heel dicht bij Flora geweest.. Wat een mooi uitzicht was dat!

  3. Wie van de drie gaat door naar de volgende ronde .
    Het wordt besproken door twee leden van de jury .

  4. Ik weet waar ze het over hadden, ????????.
    Maar mijn inzending is: “Jan, denk je dat een bril mij ook verstandiger laat lijken?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin