Foto 276: verzin en win

Uiteraard vergaat de boel niet wanneer deze rubriek een weekje overslaat, maar het komt toch aardig in de buurt. Maar voor een poll vanwege de allereerste ‘Gouden Gniffel’ die afgelopen dinsdag is uitgereikt aan Bart Gersen, moest gewoonweg even plaats gemaakt worden.

Dan snel weer over tot de orde van de dag, u heeft deze rubriek immers al lang genoeg moeten missen. Zoals gebruikelijk kijken wij eerst nog even terug naar de foto van de vorige keer. Het bulletje met een bijzonder gekleurd duplicaat in zijn kielzog. We zeiden het al eerder, dierenplaatjes doen het vaak goed. Deze keer was dat niet anders en menige inzending was het lachen meer dan waard. Helaas mogen we slechts een leukste inzending kiezen. De broodjes naar keuze gaan deze week naar Mieke Keessen met haar inzending ‘Pas op hoor, ik haal mijn grote broer erbij’. Mieke, van harte gefeliciteerd. Wacht rustig de bevestigingsmail af waarmee je je trofee kunt verzilveren bij BudgetBroodjes.

Voor de foto van deze week gaan we een paar dagen terug in de tijd, naar woensdag 8 januari om precies te zijn. De dag waarop kinderen kerstbomen inzamelden en daar munt uit konden slaan. Omdat wij van mening zijn dat u heel goed Gouden Gniffel-waardige onderschriften weet te bedenken, laten we onze realiteitszin even los en geven het woord terug aan u.

Foto: Laurens Niezen

(advertentie)

13 reacties

  1. Moeten we opa nog vertellen dat oma nog in de boom zit?

  2. Zou de opbrengst van de bomen genoeg zijn voor de parkeerboete die hij krijgt?

  3. En als we dan dat geld hebben, kunnen we weer spullen kopen op Fortnite!!

  4. We hadden hem beter laten staan… , voor je het weet is het weer KERST!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel