Foto 274: verzin en win

Het heerlijk avondje is alweer een paar weken geleden maar wat een heerlijk weekje maakte u er met elkaar van. Prachtig zoveel reacties. De ene nog mooier dan de andere. Ouderen en rollators vormen duidelijk een inspirerende combinatie. Helemaal als ook nog de handen omhoog gaan. Bij ons op de redactie gingen ook de handen omhoog. Om een winnaar aan te wijzen.

We gunnen de BudgetBroodjes deze keer van harte aan Bart Gersen, een van onze trouwe lezers, tipgevers en inzenders. Zijn 'Koffie met appelgebak in het buurthuis, wie…?'  is goed voor de weekprijs en de al aangekondige eeuwige roem. Van harte Bart. Hopelijk kunnen we je nog voor kerst verblijden met de bevestigingsmail. Dat geldt ook voor de winnaars van de laatste weken.

Met de nieuwe opgave kunt u volgens ons ook weer alle kanten op. Precies een week geleden geschoten door Jaap Maars tijdens protesten op de naburige luchthaven. U weet er vast wel raad mee. Zullen we het weer redden tot de 30 inzendingen? We zien uit naar een vrolijke kerst. Het woord is immers weer aan u.

Foto Jaap Maars

(advertentie)

 

15 reacties

  1. Budget kapper verprutst opnieuw een kapsel. Klanten weten geen raad meer.

  2. Niet voor niets was knutselen mijn lievelingsvak op de basisschool! Komt altijd van pas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin