Foto 272: verzin en win

Was het een lijntrekker of zorgde de in oranje gehulde jongeman juist voor meer blauw op straat? Hoe dan ook, veel reacties waren rechtstreeks een verwijzing naar actualiteiten die eerder deze week op deze website 'wereldkundig' werden gemaakt. De reacties deden op onze tijdelijk uitgedunde redactie menige mondhoek omhoog wijzen.

Zoals elke week was het weer lastig om tot een keuze te komen. Wie gaat er deze week vandoor met de gastronomische trofee? Na lang soebatten moesten we toch ergens een lijn trekken. De inzending Voorbereiding voor terugkeer van de Aalsmeerse ambtenaren in volle gang.” van Erik Abbenhues kwam als winnaar uit de bus. Van harte gefeliciteerd Erik, heb geduld, maar zodra je de bevestigingsmail van ons ontvangt, kun je die bij Budgetbroodjes gaan verzilveren. Voor de opgave van deze week maken we een uitstapje naar de sportvelden, het voetbalveld om precies te zijn. Maar u hoeft geen sportliefhebber te zijn om een mooi onderschrift uit uw scherpe brein te laten ontspruiten. 

Voor wij het woord opnieuw aan u geven, willen wij u graag nog een keer op het hart drukken vooral te reageren met volledige voor- en achternaam en uw emailadres. Zonder dat laatste kunnen wij u niet bereiken voor het geval u de winnaar van de week bent, en dat zou toch bijzonder jammer zijn. Dan is het woord nu echt aan u, kop 'm er maar weer in.

Foto: Jaap Maars

(advertentie)

10 reacties

  1. Het bewijs is hiermee geleverd dat koppen bij voetballen ten koste gaat van hersenen!

  2. Praktijkproeven van RIVM met PFAS blootstelling leidt tot schokkende uitkomsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin