Foto 271: verzin en win

Honden doen het inderdaad altijd goed, zoals de meeste dieren overigens, evenals kinderen. En wist u dat honden leidend ofwel lijdend voorwerp zijn in vele spreekwoorden? De dertig inzendingen mochten we deze editie helaas niet aantikken, in tegensteling tot vorige week. Desalniettemin had onze redactie er toch een hele kluif aan om die ene reactie eruit te pikken die met kop en schouders boven de rest uitstak.

We zullen niet langer 'de hond de jas voorhouden', de winnaar van de opgave van vorige week is Esther Alderden met haar inzending “Als ze nou maar niet de hond met het badwater weggooien…”. Esther, van harte gefeliciteerd, even geduldig wachten op de bevestigingsmail, maar wanneer je die binnen hebt kun je bij Budget Broodjes Aalsmeer terecht voor twee heerlijke broodjes naar keuze. 

Overigens hebben we vrijdag een aantal bevestigingsmails verstuurd, maar we missen een email-adres. Namelijk die van Arnold, de winnaar van de verzin en win nummer 265. Arnold, wanneer je ons een email stuurt, kunnen wij ook jou voorzien van die felbegeerde bevestigingsmail.

Dan door naar de opgave van deze week. Het Raadhuisplein als decor, een jongeman als bijna lichtgevend middelpunt, of betreft het hier juist een zogenaamde lijntrekker? Dat is geheel en al aan u om in te vullen.

Het woord is weer aan u. Ook deze keer verzoeken wij u nogmaals met klem bij uw reactie ook uw achternaam en email-adres achter te laten. 

Foto: Arjen Vos

(advertentie)

14 reacties

  1. Attentie: De bestuurder van de zwarte Mercedes met kenteken G-848-FK heeft zijn lichten aan laten staan.

  2. Niet iedereen zat hier met z’n mening op dezelfde lijn. Met z’n auto daarintegen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel