Foto 270: verzin en win

Altijd als we denken onze lezers een beetje te kennen, laat u ons toch weer versteld staan. Hoeveel zullen er reageren op een foto, vragen we onszelf af als we de keuze maken. De foto van vorige week was niet de eerste keuze van  redacteur A maar hij had zich laten overhalen door redacteur M die er wel potentie in zag. En ze had gelijk. Wat een imposante rij reacties rolde er deze week onder de opgave uit. Het is lang geleden dat we boven de 25 uitkwamen. Ook veel nieuwe namen zaten erbij. Hulde voor alle inzenders, maar het maakte de keuze er niet bepaald gemakkelijker op.

Onze felicitaties gaan naar Pim van der Meer. 'Volgens mij zien ze ze vliegen…' voegde hij toe als denkwolk boven de man die achter het muurtje een jointje rookt terwijl kamerleden en lokale politici achter hem de vliegtuigproblematiek bekijken en bespreken. Waarschijnlijk zag hij ze dankzij zijn rokertje zelf ook vliegen.

De BudgetBroodjesbevestigingsbon komt er binnenkort aan Pim. Dat geldt ook voor de winnaars van de afgelopen weken. We hebben een kleine achterstand die we deze week hopen in te lopen.

Dan naar de nieuwe opgave. Honden doen het altijd goed. Dit plaatje kwam begin van de week al een keer voorbij. Een beeld van de open dag van het Wellantcollege waar een hondentrimsalon geopend werd. U heeft er vast wel gedachten bij. Gaan we weer richting de 30…?

Het woord is aan u.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

14 reacties

  1. Het is maar goed dat we dit keer vast zitten. Vorige keer konden we er nog uit vallen, kijk maar; mijn snuit is nog steeds ingedeukt..

  2. Zeg, kijk nou toch eens, die fotograaf mag ook wel eens naar de trimsalon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel