Foto 265: verzin en win

De digitale problemen hebben we gelukkig achter ons kunnen laten, en om die reden verschijnt deze 265ste 'verzin en win' weer keurig op tijd, zoals u van ons gewend bent. 

Met een negen-tal reacties trok de foto van vorige week helaas geen volle zalen. Desalniettemin zat er toch een reactie bij die, wat ons betrof, boven het maaiveld uitstak. Eddie Mantel zijn 'Ziezo, de grote boodschap zit in de tas, maar waar is m'n hond gebleven…?' is goed voor twee heerlijke budgetbroodjes naar keuze. Eddie, van harte gefeliciteerd, maar eerst even op de bevestigingsmail wachten. 

We gaan door met de opgave van deze week. Enkele weken geleden trof u wethouder Alink ook al als stralend middelpunt aan op de foto van deze wekelijkse wedstrijd. Gezien de perikelen rondom de ambtelijke samenwerking met het Amstelveense, leek het ons aardig om ook deze week een politiek getint plaatje te gebruiken voor deze rubriek. De wethouder die met de koffie en thee rondgaat. Oefenen voor de job van koffiejuffrouw van Amstelveen, of is er iets anders aan de hand?

Het woord is weer aan u. Wellicht ten overvloede: alleen reacties onder dit bericht dingen mee naar de trofee (reacties op Facebook helaas niet), en laat u in uw reactie uw volledige naam achter?

Foto: Arjen Vos

(advertentie)

14 reacties

  1. Sorry, ik vroeg espresso, dat is wat anders dan een half kopje, toch?

  2. “Beter in een wijde wereld dan in een nauw gat” moet Joop gedacht hebben

  3. Gido komt na het uitzwaaien, voortaan weer met de Aalsmeerse Westplasjes, ipv. de Amstelveense Rondo’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel