Foto 264: verzin en win

Daar zat u dan vanmorgen. Te klikken en te zoeken naar de vertrouwde zaterdagrubrieken 'verzin en win' en de column… En daar zat de redactie met de handen in het haar vanwege een ingrijpende computermigratie die gisteren en vandaag vele uren in beslag nam. Inmiddels is het lek boven en kunnen we weer draaien. Met excuses voor de vertraging.

Over handen in het haar gesproken. Daar heeft de fietser op de opgave van vorige week geen last van. Het hemelwater tijdens zijn tochtje door de Seringenstraat kan hem ook weinig deren. Lastig was de opgave wel, merkten we. Er stak geen enkele reactie met kop en schouder boven uit en daarom feliciteren we een nieuwe winnaar: Arnold. 'Met de auto? Geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt…' was zijn inzending. Helaas heeft Arnold noch achternaam, noch emailadres achtergelaten. Dat zou reden zijn hem te diskwalificeren maar we zien het door de vingers als hij zichzelf meldt. De BudgetBroodjes zijn te lekker om ze niet weg te kunnen geven.

Dan naar de opgave van deze week. We blijven in verkeerssferen met een plaatje op de kruising Zwarteweg/N196waar weer een hoop uit te halen valt. De vraag die ons het meeste bezig houdt is: wat doet die dame daar toch op de vluchtheuvel…?

Het woord is weer aan u. Denkt u wel aan het achterlaten van de volledige naam en uw emailadres?

Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

9 reacties

  1. Ziezo, de grote boodschap zit in de tas, maar waar is m’n hond gebleven…?

  2. Per 1 oktober is de halte toch hier naar toe verplaatst? Of toch niet?

  3. Als ik nu snel de bus of de taxi neem, dan ziet oom agent mij misschien niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel