Een braderie leent zich uitstekend voor ongedwongen 'stiekeme' plaatjes. Op de foto hierboven wordt ongetwijfeld een culinair hoogstandje bereid, hetgeen kan rekenen op de belangstelling van mevrouw. Wij rekenen weer op een spitsvondig en passend bijschrift. Aardigheidje: het woord braderie is afgeleid van het woord braderij, dat ook wel werd gebezigd voor jaarmarkten omdat dat daar vaak vlees en haring werden gebraden.
De foto van vorige week was goed voor een magere achttal reacties, ongetwijfeld heeft de feestweek daar iets mee te maken. Desalniettemin kwam er toch weer een sterke winnaar uit de bus. De inzending 'Haha, moet dit vandaag af' van Angelique Spring in 't Veld was wat ons betreft twee budgetbroodjes waard. Angelique, van harte gefeliciteerd, even wachten op de bevestigingsmail en dan kun je je prijs verzilveren bij Budgetbroodjes Aalsmeer.
Met het ten einde lopen van de feestweek rekenen we weer op een stormloop aan originele reacties, daarom is het woord snel weer aan u.
Foto: Arjen Vos
(advertentie)
14 reacties
Dat is niet volgens Oma’s recept.
Noemen ze dat nou Vega worsten??
Hé ma worst?
Vroeger waren de worsten veel lekkerder!
Wat een lekkere worst heeft die kerel!
“Toch een vreemd luchtje”
Als ze alleen per drie te koop zijn, dan eet ik die andere twee wel op…
Wat zeg je, of je worst lust.
Zeg denk je wel een beetje om de CO2 uitstoot hier in Aalsmeer ?
Je kijkt alsof het je eigen worst is!
Ze zijn niet gaar, hoor!
Is jou worst al gaar
Moet je nog je eigen worst bakken ook hier op de braderie
Hmm. Lijkt me niet te vreten, zeker vegetarisch.