Foto 259: verzin en win

Aan de vooravond van Feestweek Aalsmeer heeft bovenstaand tafereeltje  ongetwijfeld iets te maken met de opbouw van de feesttent op het Praamplein. Maar we vertrouwen op uw fantasie om er toch een heel andere draai aan te geven. 

De foto van vorige week met de minister die onze gemeente met een bezoekje vereerde, maakte de nodige reacties los. Helaas waren er ook veel 'inzendingen' als reactie op Facebook, die dingen echter niet mee naar de prijzenpot. Van de reacties op de website vonden we dat de inzending van Paul van der Laarse, 'Kom maar Cora, de kust is veilig zo te zien….' de leukste was. Paul, van harte gefeliciteerd. Even geduldig wachten op de bevestigingsmail en daarna ben je twee broodjes van BudgetBroodjes rijker.

Tot besluit laten wij het woord weer aan u. En let op: alleen inzendingen via de website (onder dit artikel) dingen mee naar de gastronomische trofee. Denkt u nog wel even aan het achterlaten van uw volledige naam?

Foto: Arjen Vos

(advertentie)

 

8 reacties

  1. Niet verder vertellen hoor, dat ik een stinkbommetje heb verstopt in de tent.

  2. “We hoeven alleen maar op te bouwen, want met deze artiesten breken ze vanzelf de tent af”

  3. Loopt een man met een kameel door de woestijn. Op een dag krijgt de man behoefte en gaat staan op een emmer achter de kameel. Kameel kijkt achterom en denkt doei; en doet een stap vooruit. Zo gaat dat week in week uit. Dan komt de man een bloedmooi meisje tegen met autopech. Zij zegt ik wil alles voor je doen als je mijn auto repareert. Hij kijkt onder de motorkap en binnen no time loopt de motor. Het meisje vraagt wat moet ik voor je doen. Hij; als je mijn kameel even wilt vasthouden…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin