Foto 257: verzin en win

Terwijl voor de tweede maal deze zomer het nationale hitteplan van kracht wordt, heeft u voor de 257e keer in het vijfenhalfjarig bestaan van AalsmeerVandaag de kans om een reactie achter te laten onder 'Verzin en win'. De vakantie is na dit weekend afgelopen en daarmee is het hopelijk ook met de komkommertijd gedaan. Het was soms echt speuren naar nieuws. De zwembroekenactie waarover wij gisteren publiceerden kwam wat dat betreft als een geschenk uit de hemel. We melken het onderwerp daarom nog even verder uit.

Meedoen is deze week extra interessant omdat de prijzenpot aangevuld wordt met zo'n leuke zwembroek van Deboprojects. Dit keer niet voor de winnaar, maar we verloten er eentje onder de inzenders. Voor de winnaar ligt er behalve de bekende BudgetBroodjesbon ook een Aalsmeers Turfje van banketbakker Müller klaar.

Tot besluit feliciteren we J. den Braber met zijn winnende reactie: 'Heren, heren, wel de handen uit de zakken…!' Ons gelegenheidsjurylid Dick Piet, zelf acterend op de bewuste foto, gaf aan deze inzending het leukste te vinden.

Is nu het woord weer aan u.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

19 reacties

  1. Super gaaf Aalsmeerse driekleur, made in China, extra voordelig, door Amerikaanse handelsoorlog !

  2. Ik kijk of ze gevuld kunnen worden met warme broodjes
    En er is toezicht .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin