Foto 256: verzin en win

De vakantiedagen glijden voorbij als zand door de zandloper. Langzaamaan neemt het gewone leven weer de dagelijkse routine over. We merken dat aan de toenemende activiteiten in Aalsmeer. Bijvoorbeeld met de kaartverkoop voor het Nostalgische Filmfestival. Honderden mensen kwamen donderdag naar dorp in de hoop op een kaartje. Dat leverde niet alleen bruikbare foto's op voor bij het artikel maar ook een exemplaar voor 'verzin en win'.

Misschien miste u hoofdrolspeler Dick Piet al op de foto's die we gisteren lieten zien. We hielden hem een beetje in de luwte zodat hij vandaag kon 'shinen'. Het kan wat dat betreft niet op voor Dick want ook de column is vandaag van zijn hand. We zien Dick hier de mensenmassa toespreken. Maar welke mededeling doet hij?

Maar voordat we het woord aan u geven eerst nog even terug naar de opgave van vorige week met de twee rolkofferende vakantiegangers op de Dreef.

We feliciteren Hetty Keessen met: 'Het kost je een extra dag maar we parkeren wel gratis…!' Hetty van harte. Voor jou de BudgetBroodjestegoedbon. Wacht wel even de bevestigingsmail af. Als het goed is zijn alle voorgaande winnaars deze week verblijd met die mail dus liggen we weer op schema.

Nu mag u weer…

Foto Jaap Maars

(advertentie)

11 reacties

  1. De nieuwe inrichting van de Zijdstraat zorgt voor aanhoudende rijen voor alle winkels.

  2. Dorpsomroeper staat op strategische plek voor aankondiging bioscoopjournaal

  3. Heren jullie weten na afloop is er worst en kaas, maar dan ook liever geen geritsel met chips of popcorn tijdens de film !

  4. ‘Heren, deze film smaakt net zo Nostalgisch lekker als een Budget Broodje!

  5. Na lange rij naar binnen, met een gelukzalige blik en brede grijns naar buiten “K HEB ZE !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin