Foto 251: verzin en win

Over Schiphol raken we in Aalsmeer niet snel uitgepraat. Dat merken we aan de reacties onder de artikelen deze week en op de sociale media. We verlengen het debat daarom graag met verzin en win en hopen dat u nog inspiratie over heeft. Deze dames hierboven kwamen donderdag voorzien van mondkapjes naar de raadsvergadering over Schiphol om zo een statement te maken. Welk statement precies, dat mag u verzinnen.

De foto van afgelopen week had dan wel niets met Schiphol te maken, toch grepen de meeste reaguurders het onderwerp aan voor een onderschrift. De winst gaat wat ons betreft naar Jan Kragtwijk met: “De renovatie van het gemeentehuis kostte wel een paar miljoen maar ik heb nu geen last meer van vliegtuigen…'

Jan, voor jou de bon van BudgetBroodjes. Binnenkort valt de bevestiging bij je op de mat.

En dan is nu het woord weer aan u. Denkt u er bij het invullen van het reactieformulier nog wel even aan dat u uw voor- en achternaam achterlaat?

Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

14 reacties

  1. Er is niets fijnstoffelijks aan de fijnstof! Wij ademen het elke dag in!

  2. Eerste fijnstofmaskers uitgereikt op feestelijke bijeenkomst in raadhuis Aalsmeer, de maskers zijn geschonken door stichting leef omgeving Schiphol.

  3. Stichting Leefomgeving Schiphol schenk Aalsmeer miljoenen voor allerlei projecten in Aalsmeer. Geld mede geschonken door Luchthaven Schiphol. Zou geld dan toch stinken

  4. Foto;249
    Wat ons betreft is de wethouder ‘man van de week’ vanwege zijn inzet om Aalsmeer en omgeving voor meer vliegtuighinder te behoeden. Misschien dat het u inspiratie geeft.
    Deze foto “251”
    De foto van afgelopen week had dan wel niets met Schiphol te maken, toch grepen de meeste reaguurders het onderwerp aan voor een onderschrift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin