Foto 249: verzin en win

Wacht even. Foto 249? Dat moet een vergissing zijn. Vorige week werd hier nog jubileumfoto 250 gevierd en dan nu ineens terug naar foto 249? Ja inderdaad. Het was ook een vergissing. Vanwege een internetstoring konden we bij het klaar zetten de site niet bekijken en moesten we uit ons analoge geheugen putten. Omdat we al een foto met nummer 249 in het archief hadden, was onze conclusie dat we nu al bij 250 waren aangekomen.

We zouden het natuurlijk stilletjes kunnen laten passeren, er was immers niemand die het was opgevallen en aan de bel trok. Maar we hechten aan eerlijkheid en dus gaan we hier even met de billen bloot. En een stapje terug in de tijd. De champagne die we vorige week zeiden te ontkurken, was overigens fictief. Ook dat geven we toe.

Maar nu weer terzake. De foto van deze week is genomen op de inloopavond over de plannen voor Aalsmeer-centrum. We zien wethouder Robbert-Jan van Duijn de inlopers in de Burgerzaal te woord staan. Wat ons betreft is de wethouder 'man van de week' vanwege zijn inzet om Aalsmeer en omgeving voor meer vliegtuighinder te behoeden. Misschien dat het u inspiratie geeft.

Terug naar foto 250. We feliciteren Rob ten Broek. Hij kwam met: 'Je kunt wel lachen, maar dit was de eerste en de laatste keer dat ik gekielhaald werd…'

Rob, de BudgetBroodjestegoedbon is voor jou. Wacht wel even de bevestigingsmail af. Die hebben de winnaars van de laatst weken inmiddels allemaal ontvangen.

Is nu het woord weer aan u.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

 

13 reacties

 1. of ik last van opvliegers heb?? nou nderdaad.! he he lucht dat even op nu ik het “in the air” heb gegooid…

 2. Hé pssst. Staat ze er nog? Achter mijn rug? Is dat Cora of niet? Ze bezorgt al genoeg overlast. Vlieg op!

 3. Ben ik nou zo slim of zijn jullie zo dom? Nog één keer ……..

 4. Cora kan doen wat zij wil,
  de kamer leden lezen toch alleen het voorstel zonder de
  bijlage, zo verdween ook het MEETPUNT K .
  ( volgens bijlage op een weiland) in werkelijkheid
  speelterrein A.H.BLAUWSTRAAT
  .

 5. Kijk het zit zo, na 248 komt 249, tenzij 250 eerst komt, dan volgt de 249 na de 250, maar altijd wel voor de 251, hoewel het ook kan dat die eerst komt, maar dan is er iets goed mis. Dus onthouden, 248, 249, 250! Tenzij…..

 6. “De renovatie van ons gemeentehuis kostte wel een paar miljoen, maar ik heb nu geen last meer van vliegtuigen”

 7. Luister! Alles vliegt voorbij. Er is veel stof tot nadenken. Ik verkeer in een lastig knooppunt.
  Volgen jullie mij nog?

 8. Wat staan jullie nou te kijken…, trek ik net zo’n mond als Cora van Nieuwenhuizen? Lekker is dat, ik krijg ook al een punthoofd van haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin