Foto 24: verzin en win…

We schreven het al eerder, de AalsmeerVandaag-kalenders raken langzaam op. Daarbij: om in de maand augustus nog een kalender te krijgen, is wel jammer van al die gemiste mooie foto’s van eerdere maanden… Nog een reden zou kunnen zijn dat al vaker dezelfde persoon in de prijzen is gevallen.

Om te voorkomen dat mensen niet meer mee willen doen uit angst weer zo’n kalender te krijgen, leek het ons goed om met iets anders te komen. Daarom staat er voor de komende tijd een andere prijs klaar voor de winnaar. Bakkerij Vooges stelt voorlopig elke week de ongeëvenaarde niet te versmaden bosvruchtentaart beschikbaar. Op bijgaande foto laten Wim en zoon Jasper Engel van bakkerij Vooges zien wat u te wachten staat.
 
Brug in de prijzen
De eerste gelukkige die met zijn neus in de slagroom valt, is Melle. We hadden als redactie ingezet op inzendingen in de richting van de trailerhelling. Maar de brug was deze week natuurlijk ook een heet hangijzer. Dus Melle’s suggestie: “Nieuw beleid in Aalsmeer: alle bruggen krijgen slechts 1 rijstrook”, is goed voor een taart.
 
Het is de tijd van de tennistoernooien. Vorige week was het Dutch Flower Opentoernooi bij All Out waar bovenstaande ‘Verzin en win’-foto geschoten is. Waarom liggen die rackets op het gravel? Wat zeggen deze tennissers tegen elkaar? Het woord is aan u…
 
Foto’s Arjen Vos (AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin