Flower Festival compact feest op twee locaties

Zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 wordt de zesde editie van Aalsmeer Flower Festival gehouden. Het evenement vindt dit jaar plaats bij twee musea: tuinbouwmuseum de Historische Tuin en het nieuwe Flower Art Museum. Onder het thema ‘Flora’s Finest’ worden de nieuwste trends in bloemdesign voor het voetlicht gebracht.
 
Aalsmeer Flower Festival is een cultureel dagje uit tussen de bloemen. Tijdens het evenement laten bloemdesigners hun creaties zien met verse snijbloemen en planten.
 
Dit jaar staat het festival in het teken van trends in bloemdesign. De tijd is volgens de organisatie aangebroken om oude patronen los te laten en nieuwe plannen te maken. Bestaande voorwerpen worden op een nieuwe manier gebruikt. Ondertussen speelt technologie een steeds grotere rol in ons leven.
 
Tijdens Aalsmeer Flower Festival laten bloemsierkunstenaars zien hoe dit zich vertaalt in de stijltrends van dit moment. Met duizenden bloemen in verrassende arrangementen worden bezoekers ondergedompeld in de nieuwste trends in bloemdesign. Hoofdarrangeurs van het festival zijn Elize Eveleens en Marloes Joore.
 
Locaties
De locaties van het festival hebben alles te maken met bloemen. Tijdens het festival worden de kunstwerken in de musea gecombineerd met bloemsierkunst. Op zowel De Historische Tuin als in FAM zijn diverse activiteiten, zoals live muziek, veilsessies en activiteiten voor kinderen.
 
Aalsmeer Flower Festival is 15 en 16 juni van 11.00 tot 17.00 uur. Tickets kosten 7,50 euro in de voorverkoop (10 euro aan de deur) en zijn het hele weekend geldig. Voor kinderen t/m 14 jaar is de entree gratis. Een vaartochtje over de Westeinderplassen tussen de locaties is inbegrepen, evenals het gebruik van de pendelbus.
 
Aalsmeer Flower Festival wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Holland, Gemeente Aalsmeer, Stimuflori, Rabobank Regio Schiphol, Royal FloraHolland, Waterdrinker Aalsmeer en vele andere sponsors. Meer informatie: aalsmeerflowerfestival.nl of ONZE AGENDA
 
Foto archief AV
 
(advertentie)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin