Fietspad scheef door knotten wilgen

Fietsen en wandelen langs de Zwarteweg is momenteel allesbehalve een feestje. De tegels liggen er schots en scheef bij sinds er diverse werkzaamheden zijn verricht. Eerst was er Liander die een extra elektriciteitsleiding trok van Hornweg tot industrieterrein. Vervolgens werd het rijtje wilgen van hun takkenkroon ontdaan. Die intensieve arbeid was net iets teveel voor de toch al zompige ondergrond.

Knotploeg de druppel
Volgens een gemeentewoordvoerder was met name de knotploeg de druppel. “Liander had het fietspad naar behoren achter gelaten maar voor het afvoeren van de takken was het nodig dat er over het fietspad werd gereden met groot materieel. De nog maar net terug teruggeplaatste tegels hadden niet de tijd gekregen voldoende in te klinken,” aldus Voorlichting. Het gevolg is los liggende tegels, kieren en geen goede afwatering. De gemeente belooft dat het euvel zo snel mogelijk wordt verholpen al kon een exacte datum niet genoemd worden. Tot die tijd is dus enige voorzichtigheid geboden bij het passeren van dit traject.

Tekst en foto’s Arjen Vos

(advertentie)

Lees vorig bericht

Schiphol neemt stikstofprobleem serieus

Lees volgend bericht

Arthur van Dijk met scholieren in gesprek


1 Reactie

  • Na meerdere malen de gemeente hierover te hebben aangesproken en een artikel in de nieuwe Meerbode nu eindelijk dank zij jullie een reactie: hoog tijd! Nu ook nog de aanpak bij het containerparkje tegenover dit fietspad naast Noordhoek daar kan je gezien de totaal verzakte weg niet meer behoorlijk bij zonder natte voeten.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *