Feestelijke opening Aardbeienbrug

Na een jaar met verkeerslichten, bypasses en vooral veel verkeershinder vond donderdagmiddag de feestelijke opening van de Aardbeienbrug plaats. De “Buurtbewoners” hadden ter ere van de opening een uitnodiging gekregen van de firma Van Steenwijk om het feestelijke gebeuren bij te wonen.

Ingrid Pellencau heette de bewoners welkom en gaf uitleg hoe het project vorm had gekregen gedurende het jaar dat de locatie “op de schop” lag. Vervolgens werden de bloemen door Gebko van den Boogaard overhandigd aan Nels de Vries, wonend naast de brug, vanwege het ongemak dat zij tijdens de bouw had ondervonden.

Solide gebouwd
Het officiële lintknippen werd door Cees van der Ven en Hans van der Meer verricht. Beide heren zijn verantwoordelijk voor de bouw van de replica van de iconische brug op de Uiterweg. Projectleider Frank van den Boogaard poseerde daarop trots met beide heren, waarna iedereen zich tegoed kon doen aan de delicatessen van de catering. Dat de brug solide gebouwd is werd al direct bewezen door het zware vrachtverkeer dat het bouwwerk passeerde.

Tekst en foto’s Jaap Maars, meer foto’s in de gallery onder de advertentie van Eveleens

Lees vorig bericht

Petities voor betere OV-verbindingen

Lees volgend bericht

Filmpje opening Aardbeienbrug


1 Reactie

  • Prima verzorgd door aardige mensen. Bij deze de firma Steenwijk bedankt.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *