Feest bij de apotheek

Middelpunt van de feestelijkheden: Liesbeth Nell en Wilma van Dijk

Het winkelcentrum aan het Poldermeesterplein bestaat tien jaar. Nu is 2020 niet het meest vrolijke jaar in de nog prille bestaansgeschiedenis dus heel veel te vieren valt er niet. Toch wilde Apotheek Groen het jubileum van de vestiging en van twee werknemers niet ongemerkt voorbij laten gaan.

De medewerkers van Apotheek Groen met vlnr Mieke, Liesbeth, Wilma, Judith en Monique. Zittend Marie Claire en Judith Griekspoor. Claudia was afwezig.

Voor Wilma van Dijk is het aftellen geblazen. Deze gewaardeerde kracht is hier vanaf de opening op 14 juni 2010 werkzaam en gaat eind van deze maand met pensioen. Collega Liesbeth Nell bereikte afgelopen zondag eveneens haar eerste lustrum maar heeft nog geen plannen om te stoppen. Voor vestigingsleider Judith Griekspoor was het in elk geval een mooie aanleiding voor een feestje. Beide apothekersassistenten werden maandag in het zonnetje gezet met gebak en bloemen en kregen een opvallende button opgespeld. Slingers en ballonnen zorgden ervoor dat ook bezoekers van de apotheek er niet omheen konden. Beide dames werden de hele dag door gefeliciteerd.

Foto’s Jaap Maars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel