Fashion Paas Event in Aalsmeer Centrum

Door: redactie. De winkeliers van Aalsmeer Centrum organiseren zaterdag 2 april op verschillende plekken in de Zijdstraat modeshows. Om 12.00 uur en 14.30 uur ligt de rode loper uit op het Molenplein en om 13.15 en 15.45 uur s paraderen diverse modellen op de catwalk bij De Binding.

De mooiste kleding, schoenen en accessoires worden getoond en de modellen zijn mooi gemaakt door een aantal kappers uit Aalsmeer Centrum. De presentatie ligt in handen van zanger Devon Donovan.

Winactie
Koop je 2 april iets bij de deelnemende winkeliers of laat je je die dag verwennen bij de deelnemende kapsalons, dan maak je ook nog eens kans op een shoptegoedbon van 250 of 50 euro.

Naast de modeshows is er die zaterdag nog meer te beleven in Aalsmeer Centrum. Er worden paaseitjes uitgedeeld, je kunt muzikale Paashazen tegenkomen, er staat een springkussen voor de kleintjes en er is een foodtruck. Daarbij worden klanten verwend met hapjes en drankjes. Poppentheater Zelen speelt op het Molenplein verschillende malen zijn voorstelling ‘Het rode autootje’.

Kijk voor meer informatie en deelnemende ondernemers op aalsmeercentrum.nl.

(Foto pr)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin