Fashion Event zet modezaken in het zonnetje

Door: redactie. (bevat video) De ondernemers uit Aalsmeer Centrum kunnen terugkijken op een geslaagd Fashion Event. Afgelopen zaterdag zorgden 32 modellen ervoor dat de zomercollectie van modezaken uit het centrum op stralende wijze werd geshowd.

Twee modeshows stonden deze middag gepland. Het Molenplein bleek een uitstekende keuze om de catwalk uit te rollen met daaromheen enkele foodtrucks, zitjes en een springkussen. Het weer werkte ook mee en mede daardoor was de publieke belangstelling groot. Presentatie was in handen van Devon Donovan die ook zingend een bijdrage leverde. Dat gold ook voor Radio Aalsmeerpresentator Dennis Wijnhout.

Winactie
Klanten konden bij hun aankoop bij de deelnemende winkeliers hun naam achterlaten en kans maken op een fashioncheque. Aan het einde van de middag was de trekking van de winnaars verzorgd door de modellen van de modeshows. De prijzen werden als volgt verdeeld: Brenda Leeuwrik en G.J. de Vries wonnen elk 50 euro, voor Chantal Denneboom lag de hoofdprijs van 100 euro klaar.

(Foto’s en film Arjen Vos (zie ook de gallery onder de advertentie S4H Inbraakbeveiliging)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin