Examenkandidaten maken geslaagde entree

Het is een jarenlange traditie dat de vierde klassers van de Westplas Mavo met kerst een gala-avond beleven. Na vele voorbereidingen was het ultieme moment gisteravond aangebroken. De mooiste jurken en pakken werden aangetrokken, haren gestyled en voor passend vervoer gezorgd.
 
Volgens de jury was de spectacuiare aankomst van een drietal jongens op de fiets met een rookgordijn achter zich aan, goed voor de eerste prijs. Sam kortenhorst, Koen Brüske en Juriën Bosman maakten zich op deze manier een beetje onsterfelijk.
 
Spraakmakend
Ook een groepje jongedames met kerstman en arreslee  was spraakmakend. Voor het oog van een groot publiek, voornamelijk bestaande uit ouders en grootouders, gingen de tieners via de rode loper de school binnen.
 
King en queen
Een prijs was ook weggelegd voor de jongen en het meisje die er het mooiste uit zagen. Die eer was er voor Bo Wijfjes en Victor Dijkstra. Zij werden 'king' en 'queen' van het bal. Want gedanst werd er zeker ook. De examenleerlingen hebben in de weken voorafgaand aan het kerstgala stijldansles gekregen zoda ze wisten hoe een quickstep of Engelse wals te dansen.

Foto's Arjen Vos (AV). Zie ook de gallery. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel