Europapa populair op tropisch Groep 8 Feest

Door: redactie. Afgelopen vrijdag was het voor de tweede keer dit jaar feest voor leerlingen van groep8 van alle plaatselijke basisscholen. Het bleek voor de meeste feestgangers niet ingewikkeld om uitvoering te geven aan de dresscode ‘Tropical’. De ‘banger’ van de avond was de hit Europapa.

De deejays in Club N201 waren Anthony, Donny en Eric en zij zorgden met de juiste muziek voor de perfecte sfeer zodat podium en dansvloer continu in beweging waren. In vergelijking met het vorige feest, kenden veel groep 8-leerlingen elkaar nu al van eerdere gelegenheden zoals open avonden of lesjesmiddagen op de middelbare school. Dit feest kwam op een goed moment in het jaar, aangezien de leerlingen inmiddels weten naar welke middelbare school ze gaan en zich voorbereiden op het afscheid van de basisschool. Hoewel Eric Spaargaren te boek staat als de organisator van het feest laat hij weten dat hij dit alleen kan doen met de hulp van vele anderen: “Een crew van 25 personen zorgt voor dit geweldige feest. Jongerenwerkers, beveiliging, barpersoneel, vrijwilligers, entertainment; iedereen doet zijn ding zodat de kinderen hun eerste uitgaanservaring krijgen.” Volgens Spaargaren, in het dagelijks leven directeur van de ‘Antonius’, zijn er weinig feesten in de gemeente voor jongeren tussen de twaalf en achttien jaar. Begrijpelijk vond hij dan ook de vraag van vele bezoekers of er nog een Groep 8 Feest komt. Het antwoord was teleurstellend; helaas niet.

Europapa populair
Een hoogtepunt tijdens het feest was de strijd tussen jongens en meisjes. Onder aanvoering van jongerenwerker Lizanne van gro-up buurtwerk en MC Donny werd het een ware battle. Het nummer Europapa waarmee Joost Klein naar het Eurovisie Songfestival gaat werd luidkeels meegezongen door alle aanwezigen. Op de website groep8feest.nl is een film van het evenement te zien.

(Foto’s: Laurens Niezen Fotografie, zie ook de galerij onder de advertentie van Meer voor Fietsen)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel