‘Energie besparen doe je nu’

De campagne ‘Energie besparen doe je nu’ van de Rijksoverheid is onlangs van start gegaan. Het doel is woningeigenaren te stimuleren hun woningen energiezuinig te maken. 

Dit kan bereikt worden door betere isolatie van dak, gevel, vloer en ramen, maar ook door warmtepompen, zonneboilers, ventilatie met warmte terugwinning en zonnepanelen. Wie meer wil weten over de bespaarmogelijkheden kan vrijblijvend en gratis terecht bij het Energieloket van Sienergie in het Boekhuis in Aalsmeer. Daar staan energieadviseurs u met raad en daad ter zijde. Elke woensdagmiddag tussen 15 uur en 18 uur is het loket hier geopend.
 
Onbekend
Veel mensen worden volgens het Sienergieloket nog weerhouden om maatregelen te treffen. “Ze zijn er onbekendheid mee, hebben geen zin in uitzoekwerk en de rommel bij het aanbrengen kunnen mensen weerhouden om de stap te zetten,” laat Sienergie in een persbericht weten. “Juist daarin schiet het Energieloket te hulp.”
 
Zelf energie opwekken
Energie besparen is nu extra aantrekkelijk door subsidie en advies op maat. De overheid geeft subsidie wanneer men twee isolatiemaatregelen in één keer neemt. Op energiebesparendoejenu.nl wordt antwoord gegeven op vele vragen. En aan het Energieloket kan Sienergie alles vertellen over energie besparen en zelf energie opwekken. Die kosten zijn volgens Sienergie verrassend laag en de klus snel en zonder rommel klaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin