Einde seizoen nadert voor Historische Tuin

(Foto pr)

Door: redactie. De Historische Tuin is deze week voor het laatst dit seizoen te bezoeken. Zaterdag 28 oktober is ook de laatste publieke bloemen- en plantenveiling van dit jaar. Het museum is van 10 tot 16:30 uur geopend, de veiling begint om 15 uur.

Een entreekaartje voor het museum geeft toegang tot de veiling. Museumkaarthouders hebben gratis toegang, evenals kinderen tot twaalf  jaar. Omdat het deze zaterdag de laatste publieksveiling van het jaar is, krijgen bezoekers een gratis kopje koffie of thee aangeboden.

Dahlia’s en seringenfoto’s
Wie nog even wil genieten van ‘de Tuin’ kan tot en met zondag 29 oktober dagelijks terecht tijdens de openingstijden. Ook al loopt het seizoen ten einde, er is nog steeds veel moois te zien. De laatste bloeiende dahlia’s, maar ook rozen, chrysanten en cyclamen in de diverse kassen. Een wandeling tussen het groen geeft een interessant beeld van de Aalsmeerse tuinbouwgeschiedenis. Ook de expositie met seringenfoto’s van Yvon van Haaften en Monic Persoon is deze week voor het laatst te zien.

Na deze week is het museum voorlopig gesloten, al worden er ook tijdens de wintermaanden diverse activiteiten georganiseerd. Hou hiervoor de sociale mediakanalen en website in de gaten. Meer info op historischetuinaalsmeer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin