Eetclub zoekt tafelgasten

De Eetclub is weer klaar voor een nieuw seizoen. Er zijn acht zondagavonden op de kalender ingevuld waarop De Eetclub actief is. De eerste mogelijkheid om aan te schuiven is komende zondag 16 oktober.
 
De koks zeggen er zin in te hebben, de gastvrouwen en –heren eveneens. En vaste bezoekers kijken er ongetwijfeld weer naar uit. De laatste keer dat De Eetclub ‘zitting’ hield is alweer een paar maanden geleden. Ook deze jaargang is het dagcentrum van Ons Tweede Thuis aan Hortensialaan 55 de locatie waar het allemaal gebeurt.
 
Het doel van De Eetclub is mensen een gezellige maaltijd aanbieden. Het gaat daarbij om meer dan uitsluitend de inname van voedsel. Ook de ontmoeting met elkaar is een wezenlijk onderdeel van het gebeuren. De organisatie hoopt dat zich wederom vele gasten zullen melden.
 
De dagen waarop men kan aanschuiven bij De Eetclub: 16 oktober, 20 november, 18 december, 15 januari, 19 februari, 19 maart, 23 april en 21 mei. Elke Eetclubavond duurt van 18-19.30 uur.
 
Deelname is gratis, al is een vrijwillige gift altijd welkom. Graag wel vooraf aanmelden via info@eetclubaalsmeer.nl of 06-33673053 zodat de keukenbrigade weet voor hoeveel mensen er gekookt moet worden.
 
Foto: de koks zijn er klaar voor. Foto Arjen Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel