Eerste prijswinnaar SAWP wint drijvende zonnebril

Stichting Aalsmeer Westeinder Promotie (SAWP) maakte gisteren de eerste winnaar bekend van de prijsvraag, die in hun in maart verschenen watersportmagazine (Aals)meer Zomer stond. De gelukkige was Martine Serné.

De in Brabant geboren Kudelstaartse mocht samen met haar kinderen Hannah en Yfke naar Nico-Optiek aan het Poldermeesterplein om haar prijs op te halen. Ze won een Dragon H2O Floatable zonnebril, waar ze blij mee was.

Drijvende zonnebril
“We hebben zelf een bootje en ik ben altijd erg bang dat er iets overboord valt,” aldus de prijswinnares. “Ik doe altijd mijn sieraden uit, want stel dat ik ze kwijt raak.” Ze was daarom erg enthousiast over het feit dat ze nu een mooie zonnebril heeft die blijft drijven als hij in het water valt. “Grappig is ook dat we merkten dat mijn dochter ook een olifant heeft die blijft drijven.”

Martine Serné was onder de indruk van het watersportmagazine. “Mooie kaft en mooi papier. Leuk om zo’n tijdschrift thuis op de mat te krijgen.”

Nieuw in assortiment
Nico Vegt, eigenaar van Nico-Optiek, zei als eerste ja op de vraag of hij een prijs beschikbaar wilde stellen voor de prijsvraag van SAWP. “Gezien het seizoen en het thema leek me een drijvende zonnebril wel wat,” aldus de winkelier.

Hij is enthousiast over het Amerikaanse merk Dragon dat hij al langer verkoopt. “De drijvende zonnebril, die verkrijgbaar is in negen modellen, is nieuw in ons assortiment en het sprak me erg aan. Aalsmeer is tenslotte een echt waterdorp.”

80.000 glasaaltjes
De Kudelstaartse had de eerste vraag goed van de prijsvraag en haar inzending deed mee met de andere goede antwoorden tijdens de loting. De vraag was: ‘Hoeveel glasaaltjes zet visser Theo Rekelhof jaarlijks uit in de Westeinderplassen?’ Het antwoord, dat terug te lezen is in het magazine, is ongeveer 80.000 glasaaltjes.

Er is nog een prijswinnaar getrokken in de eerste ronde die een dag zeilcursus voor twee personen heeft gewonnen. Dit wordt later bekend gemaakt.

Volgende trekkingen
De volgende trekkingen vinden plaats op 22 juni, 22 juli, 18 augustus en 22 september. Dan zijn er weer leuke prijzen te winnen, waaronder een overnachting in een tipitent bij Rekreatiepark Aalsmeer, VIP-kaarten voor Vuur en Licht op het Water, een rondvaart voor 20 personen bij Westeinder Rondvaart en een etentje bij The Beach

Wil je kans maken op een prijs, kijk dan op de website van SAWP en stuur de antwoorden in. Daar is ook het magazine terug te lezen.

Foto's: Martine Serné mocht als eerste prijswinnaar samen met haar dochters een drijvende zonnebril in ontvangst nemen bij Nico-Optiek. (foto's Arjen Vos)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel