Eerste bromfietstoerrit 21 september

[UPDATE 3 september 23.30 uur: de rit is volgeboekt, meldt de organisatie via Twitter]

Tomos, Puch, Kreidler, Zundapp, Yamaha, Batavus, Honda, Solex. Klassieke bromfietsen, met een geel kenteken en minstens een kwart eeuw oud, mogen meerijden op de eerste toertocht van het pas opgerichte Aalsmeers Bromfiets Genootschap op zondag 21 september. De organisatie adviseert twijfelaars zich te bedenken en snel in te schrijven. Want de tocht is al bijna volgeboekt (maximaal zo'n zestig brommers), en: vol is vol.

De oude brommers worden die zondagmiddag rond 12.00 uur verwacht bij café Joppe aan de Weteringstraat. Daar vindt om 12.30 uur de start plaats van de rit over ongeveer 60 km. De verwachte eindtijd is rond vier uur. Op de afterparty in Joppe is er muziek van Kees Markman.

Inschrijven
Inschrijven kost € 10 per persoon. Aanmeldingsformulieren liggen klaar bij Joppe en René Maas Watersport (Uiterweg 27). Meer informatie is op te vragen via mail.

Het enthousiasme voor de rit is groot. Het liep meteen al hard, vanaf het eerste begin eind juli toen de Facebook-pagina werd gelanceerd. De initiatiefnemers zijn Jan van Schuppen, Joost de Vries en Dirk van Leeuwen.

Foto: de mannen van het eerste uur (v.l.n.r.) Dirk van Leeuwen, Joost de Vries en Jan van Schuppen. (foto Aalsmeers Bromfiets Genootschap)


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin