Een voordelige zomer in De Waterlelie

Al dagen is het topdrukte in het buitenbad van zwembad De Waterlelie en met dit mooie weer zal dit nog wel even doorgaan. Tijdens de zomerweken wordt er van alles georganiseerd in het zwembad en zijn er activiteiten en spelletjes waar iedereen vrijblijvend aan mee kan doen.

Bij mooi weer is ook het buitenbad geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00-17.30 of 14.30 uur. Per dag wordt bepaald of de weersomstandigheden het toelaten het buitenbad te openen. De actuele openingstijden staan altijd vermeld op de website.

Jeugdzomerabonnement
Voor de jeugd heeft zwembad De Waterlelie een interessante aanbieding, want zij kunnen voor € 19,95 een zomerabonnement kopen.  Kinderen tot en met vijftien jaar mogen voor dit bedrag onbeperkt gebruik maken van het buiten- en binnenbad tijdens de zomervakantie.

Het abonnement gaat vandaag in en loopt tot en met 23 augustus. Na vijf keer vrijzwemmen heb je het abonnement er al uit. Het abonnement is bij de kassa van het zwembad te koop na vertoon van je legitimatiebewijs en een pasfoto.

Zomersportpas
Speciaal voor de zomer is er de Zomersportpas. Met deze pas kan iedereen voordelig en onbeperkt aquajoggen en borstcrawlles volgen. Ook in de vakantie kan er gewerkt worden aan de conditie. De Zomersportpas kost €70,- en daarmee kan acht weken lang gesporten worden in De Waterlelie. Meer informatie en aanschaf via de receptie.

Het banenzwemmen gaat in de vakantie ook gewoon door, er zijn verschillende momenten op de dag waarop dit mogelijk is. Kijk voor de juiste tijden op de website.

Foto's: Zwembad De Waterlelie heeft een voordelig zomerabonnement voor de jeugd (foto's archief AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin