Dutch Flower Foundation steunt KWF met aankoop schilderij

Sinds enkele dagen is het kantoor van Dutch Flower Group opgefleurd met een kleurrijk kunstwerk. Vanuit Dutch Flower Foundation is het schilderij van Clemens Briels gekocht via de veiling die Galerie Sous-Terre organiseerde voor de Ride for the Roses.

Tijdens de 18e editie van de Ride for the Roses in september in Aalsmeer is veel geld opgehaald door de deelnemende fietsers en sponsors. Om KWF kankerbestrijding extra te steunen werd er tijdens de ‘Kunstbeurs aan de Westeinderplassen’ een veiling georganiseerd.

Mooie plek op kantoor
Dutch Flower Foundation (DFF) heeft een bod gedaan tijdens de veiling voor additionele fondsenwerving voor het KWF. Hierdoor gaat € 5.000 naar KWF Kankerbestrijding.

Het schilderij is door Nol de Groot van Galerie Sous-Terre in aanwezigheid van Ride for the Roses-projectleider 2015 Albert Vuil aan Dutch Flower Group en de Dutch Flower Foundation overhandigd en zal een mooie plek in het kantoor in Aalsmeer krijgen.

Internationaal gerenommeerde kunstenaar
Galeriehouder Nol de Groot had geregeld dat kunstenaar Clemens Briels het schilderij ‘Sandakan Memories’ beschikbaar stelde. Daar kon tijdens de kunstbeurs, die in het eerste weekend van september werd georganiseerd, online op geboden worden.

“We vonden het belangrijk iets te doen voor het KWF en daarom hebben we deze internationaal gerenommeerde kunstenaar gevraagd of hij hieraan zijn medewerking wilde verlenen,” aldus De Groot.

Foto van links naar rechts: Harry Brockhoff (CFO DFG), Marcel Zandvliet (director marketing DFG), Albert Vuil (Ride for the Roses Aalsmeer), Nol de Groot (Sous-Terre), Marco Vermeulen (director wholesale DFG). (foto Jaap Maars)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel