Drukke middag voor Sinterklaas

Op veel plaatsen in Aalsmeer en Kudelstaart duikt Sinterklaas op met zijn Pieten. Op scholen mogen kinderen hun schoen zetten, veel bedrijven vieren met medewerkers en hun kinderen een Sinterklaasfeestje en de meeste sportverenigingen worden met een bezoekje van de goedheiligman verblijd.

Morgenmiddag krijgt hij het extra druk, want eerst doet hij Banketbakkerij Ab Müller aan. Om 13.00 uur kunnen kinderen met de Sint op de foto. Er is limonade en lekkernijen voor alle kinderen. Ook zal hij de prijswinnaars bekend maken van de kleurplatenwedstrijd. De kleurplaten kunnen tot 12.00 uur ingeleverd worden.

Iets extra’s verdiend
Daarna gaat hij naar Kudelstaart waar hij binnen zal vallen in het Dorpshuis ’t Podium waar SV Omnia het DJ Piet feest voor haar jongste leden organiseert. Dan snel naar Albert Heijn Alders waar hij tussen 15.00 en 17.00 uur klaar zit om met kinderen op de foto te gaan. Extra speciaal is het dat hij zeven kinderen uit Kudelstaart om 16.30 uur een cadeau gaat geven. Kinderen die iets extra’s verdiend hebben om wat voor reden dan ook en door dorpsgenoten zijn genomineerd.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel