Druilerig weer kan Halloweenfans niet stoppen

Door: redactie. Ondanks het wat druilerige weer trok de traditionele Halloweenactie van de centrumwinkeliers zaterdagmiddag veel kinderen naar dorp. Na afloop van de pompoenenspeurtocht telde de organisatie uiteindelijk meer dan honderd goede oplossingen.

De vijftien verstopte pompoenen in de etalages waren voorzien van letters die samen het zinnetje ‘spoken in Aalsmeer’ vormden. Kaylee en Bibi van de Golden Circle, die zaterdagmiddag met de kinderen aan het knutselen waren en de activiteiten mede hadden georganiseerd, mochten eind van de middag de trekking verrichten. Zeven kinderen werden blij gemaakt met een prijs.

De broertjes Loek en Tom van Driel vielen in de prijzen bij Tinus Toys (Foto Aalsmeer-Centrum)

De hoofdprijs, een grote doos Lego van de nieuwe speelgoedzaak Tinus Toys, ging naar Tom van Driel. Zijn broertje Loek viel ook in de prijzen en won vrijkaartjes voor Funmania. Verder waren er nog vrijkaartjes voor Bounce Valley, een boekenbon van Boekhuis Aalsmeer en een cadeaubon van jipswinkeltje. En Jayden mag met vier personen pannenkoeken gaan eten bij het Wapen van Aalsmeer.

Naast de traditionele pompoenenspeurtocht konden de kinderen die verkleed waren op de foto bij Fotowinkel Aalsmeer waar fotograaf Norbert zijn fotostudio speciaal voor deze gelegenheid had omgebouwd tot Halloweenstudio. Slagerij Steen deelde pompoensoepjes uit terwijl een Halloweenorkestje er al wandelend op los musiceerde. Kinderen konden zich laten schminken en bordjes in Halloweenstijl knutselen in een tent op het recent heringerichte Molenplein.

(Foto’s Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Waning Tweewielers)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel